Mer mjölk!

Tro det eller ej men innan jag blev gravid har jag alltid avskytt att dricka mjölk. Jag har så långt jag kunnat låtit bli att dricka det och klarat mig rätt bra utan kan man säga. Men sen jag blev gravid har mjölk kommit in i mitt liv och tagit över. Varför? Det stavas = HALSBRÄNNA! En jobbig sådan! Mjölk är som mirakeldrycken som med ett enda svep trollar bort den ihärdiga halsbrännan som plågat mig sen flera veckor tillbaka.

Bild lånad från Arla

Så numera dricker jag mjölk till middagen, och jag avslutar mina kvällar med ett glas mjölk innan läggdags, det lenar verkligen magen och det ger mig lugna smärtfria nätter. Hade ont som bara den för några nätter sedan och det var nog för att jag helt slarvat med att dricka mjölk den dagen. Jag försöker nu att ha det som rutin så jag slipper känslan av brännan i magen. Vem skulle kunna tro att jag skulle bli storkonsument av mjölk? Jag som aldrig drack det tidigare!

Vem vet jag kanske blir en mjölkjunkie efter graviditeten och vänjer mig vid min nya rutin.

Annonser

4 reaktioner på ”Mer mjölk!

 1. Dricker mängder med mjölk jag också, så gott! När kom din halsbränna, eller har du haft det hela tiden?
  Jag har inte haft det än.. som tur är.
  Ha en fin dag!
  Kram Nina.

  PS: Älskar min iPad redan 😉 DS

  Gilla

 2. Jag fick först lite halsbränna strax där efter att illamåendet slutade i vecka 12-13, men sen var det lugnt tills runt v 22-24 tror jag för då började tarmarna vandra uppåt och det blev lixom närmare magmunnen allt mer. Dock varierar det från dag till dag och från vilken mat jag äter. Så fort jag ätit mycket stekt, eller mycket tomatsås osv, så mår jag dåligt, har jag ätit tex citrusfrukter eller dryckit juice kommer den direkt som ett brev på posten. Men det är svårt att hitta speciell mönster. Dock är det underbart att mjöl hjälper!

  Kul att du gillar din ipad! 😀

  Kram

  Gilla

 3. Dricker mängder med mjölk jag också, så gott! När kom din halsbränna, eller har du haft det hela tiden?
  Jag har inte haft det än.. som tur är.
  Ha en fin dag!
  Kram Nina.

  PS: Älskar min iPad redan 😉 DS

  Gilla

  1. Jag fick först lite halsbränna strax där efter att illamåendet slutade i vecka 12-13, men sen var det lugnt tills runt v 22-24 tror jag för då började tarmarna vandra uppåt och det blev lixom närmare magmunnen allt mer. Dock varierar det från dag till dag och från vilken mat jag äter. Så fort jag ätit mycket stekt, eller mycket tomatsås osv, så mår jag dåligt, har jag ätit tex citrusfrukter eller dryckit juice kommer den direkt som ett brev på posten. Men det är svårt att hitta speciell mönster. Dock är det underbart att mjöl hjälper!

   Kul att du gillar din ipad! 😀

   Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s