Jag växer!

Det går verkligen undan här. Varje dag möter jag folk som säger, att jag växer och växer. Med det menas alltså magen. Många säger att det känns som att det blir skillnad bara på några dagar och det är väl så nu, jag kommer att hinna bli enorm på dessa få veckor som nu är kvar!  Det tar så klart på min rygg denna tillväxt men man får bita ihop så gott det går helt enkelt!

PicasaUp

2 månaders skillnad men ni ser att det har hänt en del på dessa månader. Glädjande att se att resten av kroppen inte förändrat sig särskilt drastiskt, ser nästan likadan ut. Om ytterligare två månader ska jag lägga upp en till bild i samma tröja, om jag nu får på mig den, strax innan lillen ska titta ut. Kan bli en intressant uppföljning!

Imorgon går vi in i vecka 31, och då börjar nedräkningen kännas mer på riktigt!

Annonser

2 reaktioner på ”Jag växer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s