Middagsfrid

PicasaUp

Denna vecka har vi matkasse från Middagsfrid! Vi fick två värdecheckar för valfri upplevelse från greatdays. Dessa två slog vi ihop och köpte en veckas matkasse från Matfrid. Leveransen skedde på söndag under utsatt tid. Två måltider har hunnit lagats och vi är nöjda så här långt.

Kvällens middag bestod av älgfärsbiffar, rostade rotfrukter och sallad. Det var verkligen väldigt gott. Kändes lyxigt för en tisdagsmiddag. Ser fram emot lunchen! Så här långt är vi mycket nöjda med smakerna i Middagfrids matkasse.

Nästa vecka ska vi ta emot matkasse från Citygross. Det blir vår 3dje matkasse som vi testar. Citygross handlar vi på normalt så det blir inte nytt va gäller råvarorna, men det ska bli skoj att testa den. Känns något enklare än Middagsfrid och Mathem som vi provat.

 

//
http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js

Annonser

2 reaktioner på ”Middagsfrid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s