Dirty Dancing – musikalen

Bilden är lånad.

Igår kväll var jag och min kära mor på musikal. Jag hade köpte två biljetter till musikalen Dirty Dancing som present till mamma på hennes födelsedag i september, och det var med mycket förväntningar som vi tog oss till China Teatern för föreställningen.

Musikalen är alltså gjord på storyn från filmen Dirty Dancing, men i form av musikal. Den innehöll dom klassiska scenerna som filmen har men på svenska självklart. Både min mor och jag var väldigt nöjda med vad vi fick skåda på scenen, och det blev verkligen en färgsprakande show. Dansnummren var många och sången fantastiskt vacker. Man har noga valt ut bra dansare och sångare till denna musikal.

Det enda som jag tyckte tog ner denna musikal något är att huvudkaraktärerna som spelade Baby och Johnny Castle saknade glöd och passion mellan dom. Båda var duktiga dansare, framför allt Pascal Jansson som spelar Johnny Castle, men tyvärr märker man att Pascal inte är någon teaterskådespelare utan just en dansare, en professionell balettdansör faktiskt.

Men det är inte bara huvudkaraktärerna som gör denna musikal till magisk, nej det är alla dom dansare, sångare som är med, och som alla bidrar till hela upplevelsen. För när slutscenen spelas är det med ett brett leende man sitter och njuter!

Jag rekommenderar er läsare att gå och se Dirty Dancing musikalen, ni kommer inte att ångra det, särskilt om ni älskade filmen och vill få en liten nostalgitripp! Den spelas ett tag till på China Teatern så missa inte den!

//
http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js

Annonser

4 reaktioner på ”Dirty Dancing – musikalen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s