Hos barnmorskan…

Vecka 32 är igång och det är fullt liv i magen. Nog med att det inte längre sparkas som tidigare eller görs några kullerbyttor men det bökas en hel del kan man säga.

Jag har länge känt att bebisen nog redan lagt sig till rätta, framför allt senaste 2-3 veckorna. Jag känner mycket på höger sida av magen, och på vänster sida, sedan känner jag hickan nere i lägre regioner och mer mot ryggen än mot magen.

Så när vi besökte barnmorskan igår så bekräftade hon det jag hade anat. Lilla huvudet fick jag känna som satte långt ner i bäckenet och var som barnmorskan sa nog redan fixerad, rumpan trodde hon låg mot höger (Där jag ständigt känner något runt, och hårt) och benen mot vänster sidan. Känns fantastiskt hur jag känner min kropp så väl, att jag utan barnmorska redan viste hur det ligger till där i magen. För jag känner allt så väl! Trots att det är första barnet. Trots att jag aldrig tidigare känts något liknande!

Det var lite konstigt när barnmorskan höll i huvudet och jag fick sedan sätta mina händer där själv och känna på bebisens lilla huvud. Maken blev också helt tagen. Känslan blir allt mer påtaglig. Det är verkligen nära nu!

Barnmorskan sa att jag lägger på  mig vatten mer nu, och att det kunde vara något positivt då man efter förlossningen kommer att kissa ut allt. Med tanken på min viktuppgång så här långt så känns det helt ok måste jag säga, om en del av det är vätska kommer det att rinna av en snabbt.

Annonser

4 reaktioner på ”Hos barnmorskan…

  1. Hehe vad mysigt, att ha fått hålla i lillens huvud! hihi! Visst är d fantastiskt hur man känner sin kropp, sin bebis, utan att ha varit med om detta! Gud vad det är nära nu gumman 8 veckor, helt sjukt! 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s