Vardagen är lite annorlunda nu

Det känns verkligen som att mitt liv blivit helt annorlunda sen jag blev 50% sjukskriven. Varje dag jobbar jag 4 timmar och sen åker hem äter min lunch, gör lite övningar och sen lägger mig och sover middag. Den tiden jag sover på dagen ger mig så mycket energi att jag känner mig helt förändrad.  Humöret är på en helt annan nivå varje dag nu, jag är GLAD!

Har gått hos sjukgymnast några gånger nu, och fått med mig en del olika övningar att göra hemma, köpt sånt speciellt gummiband för att träna rygg med och det känns verkligen som att det hjälper. Jag gillar när man ser att förändringar som dessa gör skillnad i vardagen. Det är verkligen helt annat att vakna upp på morgnarna nu, och ta tag i dagen.

Är så tacksam för att jag har en läkare som gav mig denna avlastning samtidigt som jag kan fortsätta jobba halvtid i lugn takt.

Dock är det bara några veckor kvar av jobbandet, om med denna fart är det nästan inget kvar. Om man inte räknar med Torsdag och Fredag är det bara 3 veckor kvar att arbeta, sen går jag på mammaledighet, vilket känns super konstigt!

Under 5 år har jag arbetat utan paus, jag har som mest varit ledig på semester och då kanske 3 veckor i sträck. Mammaledigheten kommer att bli en ny upplevelse, jag måste hitta på och göra under månaden som jag ska vara hemma innan bebis kommer, så jag har något att sysselsättas med så tiden fortsätter gå så fort som den gör nu!

Nu blir det dags att lägga sig! En ny dag väntar i morgon, och en ny graviditetsvecka går vi in i!

Annonser

4 reaktioner på ”Vardagen är lite annorlunda nu

  1. Det låter underbart, vad skönt för dig! 🙂 Jag jobbar 6 v till, tiden går så sjukt fort.. Kommer att bli så skönt att vara lite ledig före bebisens ankomst.

    Kram N.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s