Hemska mardrömmar

God morgon!

Härligt med fredag. Sov riktigt dåligt inatt. Inte på grund av värken utan på grund av dom jobbiga drömmar som förföljde mig hela natten. En av drömmarna var så hemsk att jag vaknade och låg och klappade på min mage en bra stund efter, för att försäkra mig att min bebis mår bra och är välbehållen inne i magen.

Hemskt hur verkliga vissa drömmar känns. Den inatt var så fruktansvärd att jag inte kan skaka av mig den. Har läst om det att man ju närmare man är förlossning börjar drömma skumma drömmar men jag vill inte drömma sådana hemskheter, nej tack. Jag vill bara ha positiva upplevelser inför förlossningen inget annat!

Nu har jag 4 timmars arbetsdag framför mig och sen tar jag helg! Eventuellt ett besök till svärföräldrarna är inbokad, har inte sett svärmor sen vi gifte oss i slutet av september. Sjukt så fort tiden går!

Nä dags att dra igång denna dag då! Hoppas ni får en fin fredag, och att solen skiner även där ni är!

Annonser

2 reaktioner på ”Hemska mardrömmar

  1. Jag drömde extremt mycket mardrömmar då jag var gravid! Brukar aldrig göra det annars så det var riktigt obehagligt vissa gånger och det kändes så verkligt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s