Something Borrowed

Rachel fyller 30 och efter sin födelsedagsfest hamnar i en obekväm situation med bästa väninnans Darcys fästman Dex som hon studerat juridik med några år tidigare. Darcy och Dex träffades genom Rachel och planerar sitt bröllop, men känslor som funnits mellan Rachel och Dex flyter upp till ytan och sätter griller i bådas huvuden. Hur ska dom kunna vara ifrån varandra och undgå att såra Darcy? 

Denna film är en lättsam romcom. Jag gillar kemin mellan huvudkaraktärerna och blev lite betuttad i deras attraktion. Det är en riktigt tjejfilm detta och jag skulle inte tro att många killar uppskattar den utan rent ut tycker nog den är rätt larvig. Helt ok film. Helt okej story. Enkel och enligt mig sevärd.

 

BETYG: 1 2 3 4 5 av 10

 

//
http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s