Senaste dagarna…

Har inte uppdaterat här på några dagar och tänkte väl att det var dags att printa ner några ord. Det är inte så mycket man har att skriva när dagarna ser ungefär lika ut från dag till dag. Tiden är det enda som är med mig, den går otroligt fort oavsett om det sker mycket eller lite om dagarna.

PicasaUp

För några dagar sedan var jag och såg sista delen av Twilight Sagan, Breaking Dawn part 2. Gick och såg den på dagen, själv, precis som förra filmen. Min man är ingen fan av Twilight och jag hade inte lust att tvinga med honom på denna film bara för att ha sällskap. Sen går filmen i Stockholm på alla möjliga tider så det är verkligen en upplevelse att se film på dagen, inga jobbiga ungdomar som skriker och tjoar, inga som sitter och sparkar in i sätet bakifrån utan total lugn och ro och koncentration på filmen!

Hur var Breaking Dawn 2 då? Jag tyckte det var en bra avslut och helt ok film. Ingen wow känsla fick jag av den men helt klart godkänd som avslutning. Gillade fightingscenen och all action!

I fredags fyllde min kära far 47 år och det blev så klart lite fira på kvällen! Mamma lagade en god middag och köpte tårta, vi tog med oss presenterna och spenderade några timmar där tillsammans med dom. Hade köpt Lacoste parfym till honom, en bok och en wiskey som han var helt nöjd med så det va ju skönt. I november är det både min pappas och min mans mammas födelsedagar, så det blir dubbelt upp att fira! Idag är det svärmors dag! Fast svärmor fyller 58 år då och inte 47. Lite kul tycker jag att våra föräldrar har så många år emellan men har barn med 1 års skillnad, syftar på mig och maken då som bara har ett års skillnad på åldern.

Ikväll blir det till att fira svärmor och efter henne är det vi som fyller år i familjen, i december. 🙂 Ska bli spännande och se när bebis behagar komma ut och om vi får en ny månad att lägga till på födelsedagslistan!

PicasaUp

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s