Upp och ner…

Det har varit en upp och ner dag idag. Trött morgon, men en del att göra på jobbet så timmarna på jobbet försvann på ett ögonblick. Hann hem äta lunch, träffa maken och sen var det dags att ge sig av till barnmorskan. Sist vi var där är 2 november alltså 20 dagar sedan. Tiden går undan här ingen tvekan om saken.

Fick passa på att ställa en del frågor, ta prover och försäkra mig om att lillen i magen är av helt rätt storlek för veckan vi är i. Har ju känt mig så stor i magen, men vi följer kurvan helt rätt, och sf måttet var precis på veckan i cm. Alltså ingen fara på taket. Att jag samlar på mig vätska var inte heller någon fara, blodtrycket och urinprov visade inte på några avvikelser så det är inget att oroa sig för. Bebis har sjunkit längre ner nu också och har fixerat sig helt ej ruckbar enligt BM.

På väg hem från BM fick jag samtal om vår barnvagn, den hinner inte levereras till imorgon, jag som hade trott vi skulle få hem den denna vecka. Blev lite nere på grund av det måste jag erkänna, men har släppt det nu. Den är på väg det är väl det som är det viktigaste!

PicasaUp

Lagade en smarrig middag idag, från vår Citygross matkasse, super gott, och väldigt lättlagat!  Sitter nu framför datorn och varvar ner med Man in black på tv.  Funderar på om jag inte ska ta och beställa en skötbädd idag samt en bärsele. Har lite svårt att bestämma mig för vad som är smartast att önska sig i födelsedagspresent/julklapp. Filurat på det hela kvällen igår med!

Bjuder på en bild också. Inte den piggaste jag, men helt ok nu.

PicasaUp

Annonser

2 reaktioner på ”Upp och ner…

  1. Vilken sele har ni funderat på? Skulle verkligen rekommendera ErgoBaby till dig som redan har lite fysiska problem. Man känner tyngden men inte så det gör ont (skaver ingenstans o så). Rolle har burit på ryggen några ggr nu när M är större också o han har somnat som en stock 😉 Har ju provat alla möjliga sorter! Önska er en sån i julklapp! 😀

    Gilla

  2. Vilken sele har ni funderat på? Skulle verkligen rekommendera ErgoBaby till dig som redan har lite fysiska problem. Man känner tyngden men inte så det gör ont (skaver ingenstans o så). Rolle har burit på ryggen några ggr nu när M är större också o han har somnat som en stock 😉 Har ju provat alla möjliga sorter! Önska er en sån i julklapp! 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s