Bärsele: Manduca

Jag fick frågan av Angelica på mitt inlägg från igår vad det är för bärsele vi hade tänkt oss. Då jag har problem med lederna har jag verkligen tänkt till vad gäller bärsele, det kan bli en av mina absolut mest användbara hjälpmedel dagar då axlar och handleder inte håller måttet. Så det har för mig varit självklart med att jag ska köpa en bärsele och att den ska vara ergonomisk, dels för oss som ska bära men också för vår lilla älskling som jag vill ska sitta bekvämt och i en för honom ergonomisk och bra position, grodpositionen.

Det finns en hel del olika ergonomiska bärselen på marknaden, jag har jämfört en hel drös, dom vanligaste som är Ergobaby, Manduca, Beco och några andra som jag läst om och jämfört med varandra. Jag ville ha en bärsele som fungerar från att bebisen är född till att bebisen är en stor bebis.

Här hittade jag en bra jämförelse mellan dom olika kända ergonomiska bärselen och efter en del läsning och recensioner osv kom jag fram till bärselen från Manduca. Den är beställd och kommer att gå i samma färger som barnvagnen… Oväntat va?

Kommer självklart skriva om den sedan, när vi börjat använda den och berätta erfarenheter kring den så klart!

 

Annonser

6 reaktioner på ”Bärsele: Manduca

 1. Ah, det tror jag med! Jag kommer nog bära en del och försöka vänja vid bärselen just för att inte bära i armarna eftersom ja du vet hur det är vissa dagar. 🙂

  Gilla

  1. Ah, det tror jag med! Jag kommer nog bära en del och försöka vänja vid bärselen just för att inte bära i armarna eftersom ja du vet hur det är vissa dagar. 🙂

   Gilla

 2. Ja Gud ja! Mkt bra investering! Det som är lite dåligt m de där ombonade selarna är att de blir sjukt varma! Funderar fortf en extra gång hur Martin ska vara klädd i den. Man skulle haft ben- o armvärmare 😉

  Brukar se mammor m noll koll på stan. Babybjörn m ungen hängandes i skrevet, långt ner på magen. Ser inte alls skönt ut!

  Gilla

 3. Ja Gud ja! Mkt bra investering! Det som är lite dåligt m de där ombonade selarna är att de blir sjukt varma! Funderar fortf en extra gång hur Martin ska vara klädd i den. Man skulle haft ben- o armvärmare 😉

  Brukar se mammor m noll koll på stan. Babybjörn m ungen hängandes i skrevet, långt ner på magen. Ser inte alls skönt ut!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s