Det var den tisdagen…

Jaha, det var den dagen det! Hann inte med mycket idag, tyvärr. Hämtade ut paket, då båda beställningar jag la in förra fredagen kom idag, och har sedan spenderat 2,5 timmar i styrelsemöte för vår bostadsrättsförening. Lyckades förbereda mig inför också genom att inventera nycklar o annat som jag hade på min todo-lista. Är ju nyckelansvariga i föreningen.

I paketen som kom med posten låg det en Manduca…

PicasaUp

Tog ingen bild på själva selen då jag inte kan ha på mig den just nu, jag menar jag har en stor bula på magen där bebisen egentligen ska ligga och få plats i, så det går inte riktigt använda den gravid… haha.

PicasaUp

Denna fårskinn ska in i vår barnvagn! Den var mjuk och härlig och jag är jätte nöjd med köpet!

PicasaUp

Skötbädden kom också, och som ni ser är den lite lång, men vi ska ordna det med bänkskiva ovanför tvättmaskinen.  Det blir nog bra!

3 arbetsdagar kvar nu, känns helt otroligt och overkligt. Men det närmar sig i hög fart!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s