Första gåva till lillen…

Igår var jag och åt lunch med en kollega, som nyligen fått barn och som jag inte träffat på ett tag det var trevligt att få se henne igen, och jag hade verkligen saknat henne och våra samtal. Hon lugnade mig lite inför förlossningen och det kändes helt overkligt att se den lilla prinsessan som låg och sov i vagnen bredvid, att hon äntligen var här. Jag har följt kollegans graviditet från tidigt och det blir så mycket mer på riktigt på nåt sätt…

Kollegan hade med sig en liten gåva till mig och det var jag verkligen inte beredd på så söt liten body! Det är första ”gåvan” vi fått till lillen faktiskt. Snart får han bära alla dessa kläder som väntar på honom…

PicasaUp

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s