Härligt med snö!

PicasaUp

Igår började det snöa, och när jag klev ut utanför dörren idag såg det så där magiskt fint ut ute som det alltid gör när första riktiga snön lägger sig. Denna lilla gran som jag tagit bild på möter jag på väg till jobbet och den är alltid så fin när det snöat.

Hoppas verkligen på mer snö, och på några minusgrader så den ligger kvar. Vill ha mys snö inför första advent i helgen. Sen vill jag ha mer snö när vi ska besöka julmarknad på skansen om några veckor. December måste vara en vit månad så är det bara!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s