Ikeas julbord 2012 & julstjärna…

Igår (jag skriver så sent så det blir igår) var jag och maken iväg och inhandlade ett och annat på Ikea och passade på att äta julmat på deras årliga julbordsservering. För oss medlemmar kostar det endast 99kr per person och man får mycket för pengarna, inte godaste julbordet jag ätit i mitt liv så klart men helt okej värde för pengarna!

PicasaUp

PicasaUp

Jag blev så mätt att jag knappt orkade varmrätten och rullade hem när vi var klara. 🙂

Vi köpte massa saker till badrummet där vi ska rusta upp med bänkskiva ovanför tvättmaskinen, (där skötbädden ska ligga på), och sen också sätta upp hyllor längst fönstret. Hoppas få en bra skötyta för bebisen sen.

Vi köpte också ytterligare en julstjärna! En större denna gång, mycket fin tycker jag, och den får nu lysa över köket och matbordet.

PicasaUp

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s