Saknar mitt gamla mig…

Huga, idag är det en sådan dag, en dag då jag verkligen saknar min kropp och skulle vilja få tillbaka den så snart som möjligt. Jag vet att jag är gravid och det är normalt att lägga på sig vikt, jag vet det, men nu när man är så nära bebis så känns ju det där med att man ska få tillbaka sin kropp så där nära så man längtar till det ännu mer. Jag har suttit och tittat på gamla bilder efter att ha läst en blogg om en mamma som nu tränar och får tillbaka sin kropp. Jag vill också!

Så här slank ska jag bli igen, det ska jag ta mig fasiken! Den smala midjan jag hade ska tillbaka! Kilorna ska ner så är det bara och formerna ska återtas!

Framförallt vill jag komma in i mina gamla kläder igen, har glömt bort vad jag har för kläder förutom dom tre par gravidjeans jag har, gravidleggins, och gravidtröjorna. Jag vill återigen kunna sätta på mig snygga kläder, ha på mig skjortor, linnen o annat som jag inte sett sen i somras. Packade ju ner allt i min garderob och har helt ärligt glömt bort vad jag brukade ha på mig innan!

Nog ska jag vara slank och snygg igen en dag, nästa sommar som mål! Längtar så tills jag kommer igång med träningen, promenaderna och hoppas amning hjälper på traven! 🙂

Annonser

4 reaktioner på ”Saknar mitt gamla mig…

 1. Vad roligt att du hittade till min blogg och kul att jag kan inspirera dig!

  Vilken pingla! 😉 Det går snabbare än du tror att tappa vikt. Amningen slukar det mesta. Sen är det bara att promenera promenera promenera!

  Vad bra det blev med skötytan! Smidigt att ha allt i badrummet.

  Gilla

 2. Vad roligt att du hittade till min blogg och kul att jag kan inspirera dig!

  Vilken pingla! 😉 Det går snabbare än du tror att tappa vikt. Amningen slukar det mesta. Sen är det bara att promenera promenera promenera!

  Vad bra det blev med skötytan! Smidigt att ha allt i badrummet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s