Skötytan är nu klar!

Idag har min älskade slitit hårt hela dagen och fixat i badrummet så vi kunde få skötyta för bebisen. Vi åkte ju till Ikea igår och inhandlade allt som behövdes för att ordna hyllor, bänkskiva osv så skötytan kunde göras i ordning idag. Han blev färdig för ett tag sedan och jag kunde inte ha blivit mer nöjd! Det blev precis som vi hade tänkt oss! Jag är så glad att den är klar att jag känner mig helt upprymd. Nu är det bara små saker kvar att fixa i hemmet innan bebisen får anlända. Vi är nästan klara med det vi vill få klart innan och det känns overkligt!

Här ser mi alltså resultatet! Vi har ett litet badrum så all yta som finns måste användas till fullo. Den vita bänkskivan är ny, och hyllorna är nya. Nu finns det skötyta och det finns plats att ställa upp grejer i badrummet. Så slapp vi köpa skötbord och hänga upp i andra delar av lägenheten, det blir perfekt så här, nära till kran med vatten, och allt på samma ställe. Så himla bekvämt!

Jag passade också på att tvätta en drös med bebiskläder idag. Det börjar ju bli dags att packa bb-väskan så jag behövde komma igång med tvättandet så man kan packa ner ett set med kläder o sånt också. Hur gulliga är inte dessa små sparkdräkter och bodys? Man ser dom hänga där, men det är fortfarande overkligt att vår son snart ska bära dom!

Lagade en smarrig wok ikväll och sitter nu i soffan och väntar på att mina föräldrar ska komma på fika. Tänkte baka något men efter allt spring och slit idag började jag få obehagliga känningar i magen så min kära man förbjöd mig göra mer, (han tycker jag är för dålig på att ta det lugnt och vila och är uppe och pular & grejar hela tiden, men det finns ju så mycket jag vill göra!!) så nu får jag fint sitta i soffan och ta det lugnt resten av kvällen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s