Dagens utflykt…

Jag har små projekt varje dag som jag planerar in och gör så att dagarna går fort och dagens att göra var att åka till Rådmansgatan och hälsa på Kanal 5 och mina gamla kollegor.

Klumpedunsen skulle iväg så jag fick se till att kliva upp i god tid för att hinna göra mig i ordning innan jag skulle möta tjejerna på lunch. Ingenting i garderoben går att ha längre av dom vanliga kläderna så det blev en gammal klassisk tröja och gravidbyxor. Skit tråkigt då det känns som det är det enda och samma jag har på mig. Magen ser ut som en badboll och jag börjar svullna kolla in dom tjocka korvfingrarna jag fått?!  Hotdogs I tell you!

PicasaUp

I jackan ser jag dock inte lika stor ut. Tur jag köpte den, den är precis lagom varm och det finns ytterligare plats att växa i, nog för att det börjar närma sig målsnöret men ändå. Det går att knäppa upp och sen kunna ha den med bara dragkedjan stängd istället för knapparna då som jag har på bilden.

Framifrån ser man faktiskt inte ens riktigt på bilden att jag har mage, men står man på sidan så syns den kan jag lova! 🙂

Jackan ska sparas till framtida syskongraviditet det är helt 100.. 🙂

PicasaUp

Det var nog förra sommaren någon gång jag var och hälsade på Kanal 5 och huset sist  så det var verkligen kul att få gå runt och se hur fint dom fått det med nya delar av huset som man byggt ut med samt fräscha ljusa färger som dom målat om i. Dom kallar sig ju numera SBS Media Group då dom slagits ihop med SBS Radio också så det var lite nya loggor o annat också som jag tidigare inte sett.

PicasaUp

Det händer en del på 2 år, mycket nya ansikten som jag inte kände igen. Många som slutat och gått vidare mot nya utmaningar. Men på min förra avdelning var det samma goa tjejer kvar.

Vi käkade lunch, och sen tog en rundvandring i huset, och avslutade med gammal hederlig tisdagsfika. Vi hade ju som rutin att någon är ansvarig att fixa fika på avdelningen, och det har dom fortfarande. Försökte införa sådant på mitt nuvarande jobb men med nästan bara killar på avdelningen vart det svårt att hålla det levande då ingen ville baka! 🙂

På vägen hem inhandlade jag en sista julklapp, och lunkade sen hem i snön, helt slut sen när jag kom hem kan jag lova. Hade inte åkt tunnelbana sen förra tisdagen då jag åkte på barnmorskebesök. Det är så skönt att slippa tunnelbanan och stressen. Tack o lov för foglossningsbältet, den tog mig igenom dagen kan jag lova. Började dock göra ont i magen på väg hem, då den trycker på rätt friskt.

Hemma i porten blev jag välkomnad hem med denna julgran som står i ingången i porten. Så mysigt! Julkänslan sprider sig direkt i hela kroppen!

PicasaUp

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s