Beslutat mig…

MB4Y

Efter många om och men har jag beslutat mig att lägga movieblog4you på hyllan och flytta alla inlägg jag skrev där tillbaka in i denna blogg. Jag gjorde ju flytten en gång tidigare härifrån dit istället men jag har inte tid att hålla igång två bloggar och orkar inte gå in och uppdatera där så det är lika bra jag flyttar allt hit och stänger ner den sidan. Om jag sen känner för att skriva om en film eller serie kan jag likväl göra det här som jag gjorde när det hela startade.

Det blir nog inte många som saknar den bloggen med tanken på att dess existens varit väldigt minimal sen i våras någon gång så det kanske blir mer liv i filmskrivandet här inne istället!

Men nu vet ni. Säg adjö till movieblog4you och välkomna att hitta alla nya och gamla inlägg under kategorin SER/LÄSER/LYSSNAR  och sen underkategorin Filmer. Där hittar ni alla gamla inlägg och nya som kommer att skrivas i framtiden!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s