Svullen ballong…

God dag, god morgon, good whatever.

Sov risigt hela natten och klev upp för några timmar sedan då jag inte somnade först tidig morgon. Ingenting funkade inatt, alla ställningar jag försökte lägga mig i var obekväma. Lägger jag mig på höger sidan får jag halsbränna lägger jag mig på vänster så får jag ont i ryggen, och magen känns mer spänd, bebis bökar för det blir trångt för honom och så låg jag halva natten lång, vred på mig från sida till sida för att försöka somna och sova lite längre än bara några minuter.

Klev upp 11.30 till slut kollade på mig själv i spegeln och såg bara en svullen ballong. Fingrarna har svullnat upp som korvar under natten, dom gör ont, och hela fejset är också svullet. Nu är det väl dags att svälla upp antar jag. Aja tur jag inte behöver gå utanför dörren idag. Tänker ägna mig åt att slå in julklappar!

 

Annonser

2 reaktioner på ”Svullen ballong…

  1. Åh din stackare 😦 Sovit ganska illa i veckan, nu börjar det tror jag, har ju inte haft så mycket bekymmer med sömnen tidigare. Tur att man snart går hem, börjar bli segt att jobba heltid, tryter på humöret känner jag …
    Hoppas att du har en skön dag hemma. Kram.

    Gilla

  2. Åh din stackare 😦 Sovit ganska illa i veckan, nu börjar det tror jag, har ju inte haft så mycket bekymmer med sömnen tidigare. Tur att man snart går hem, börjar bli segt att jobba heltid, tryter på humöret känner jag …
    Hoppas att du har en skön dag hemma. Kram.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s