En liten julklapp till bebis…

trille-musikmobil-bi

Dessa söta små bin ska flytta in till oss, jag kunde inte låta bli att beställa dom från http://lekmer.se/ när dom hade kampanj som julkalender för några dagar sedan. Oh ja den där ska hängas i spjälsängen.

Annonser

4 reaktioner på ”En liten julklapp till bebis…

  1. Vi har en liknande till Milo och den har varit guld värd dom gånger han inte velat somna men varit jättetrött. Att titta på dom små sakerna som snurrar runt i kombination med musiken verkar vara ett riktigt sömnpiller 😉

    Gilla

  2. Vi har en liknande till Milo och den har varit guld värd dom gånger han inte velat somna men varit jättetrött. Att titta på dom små sakerna som snurrar runt i kombination med musiken verkar vara ett riktigt sömnpiller 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s