Dagarna som försvinner förbi…

Jaha, jag har varit in här då och då och sett efter om någon mer har gissat på när bebis ska komma osv, men inte haft tid att skriva något och uppdatera på ett tag. Har grejat med något dom senaste två dagarna och snart är även denna vecka slut! Det går undan.

Alla dom som pratade om hur långsamt tiden kommer att gå när jag är hemma och gått på mammaledighet känner uppenbarligen inte mig. Min tid går inte långsamt, tvärtom det går så fort! Jag trivs himla bra hemma.Jag hinner inte med allt jag vill göra. Men eftersom jag bestämt mig för att ta några saker per dag så ja får man fint ta och lata sig lite emallanåt.

Saker som är klara denna vecka är bland annat att jag äntligen skrivit ihop ett förlossningsbrev! Ja hör och häpna jag tog äntligen tag i saken och gjorde klart det idag. Jag använde mig av blimamma.se och deras guide och brevet blev väldigt sakligt men bra. Vi gick igenom den tillsammans med maken och det kändes helt perfa så nu är den nedpackad i BB-väskan tillsammans med alla andra papper man måste ha med sig.  Bifogar en printscreen från punkterna för skrivning av brevet.

Andra delen av dagen spenderades på SÖS förlossningen, där jag hälsade på min vän A som ligger inlagd. Kunde inte låta bli att åka och hälsa på henne och va där några timmar. Trots omständigheterna lyckades jag få fram ett par skratt ur henne, och uppmuntra henne till att allt kommer att gå bra för det kommer det, allt kommer att bli bra snart och hon och bebis kommer att må bra och vara friska!

Har ännu inte postat julen! Morgondagens projekt! Skulle egentligen redan igår fixat det men då jag skickar med vanlig post bör allt hinna fram i tid inför jul. Hörni det är nu himla nära till julafton!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s