Julnaglar, bilbesiktning och försäkringskassan…

Idag var det dags att fixa naglarna.

Julrött blev färgen!

Jag är uppiffad och väldigt nöjd!
PicasaUp

PicasaUp

Annars har dagen bestått av en massa ärenden! Började dagen med att sitta i telefonkö till försäkringskassan, ordnade så det blev rätt med månadens utbetalning av sjukpenningen för min halvtidsjukskrivning som min handläggare hade glömt bort att betala ut. Pengarna kommer inte in imorgon som var tänkt utan den 27de, och jag hatar när det strular med sådana saker. Vad jag förstått är det helt annat vad gäller föräldrapenningen, så det hoppas jag ska funka som jag planerat för januari/feb/mars.

Bilen besiktigades idag och tack och lov gick den också igenom besiktningen utan anmärkningar. Kors i taket! Jag förstod då efter samtal hos FK och bilbesiktningen att det skulle bli en bra dag idag!

Senare blev det besök hos BM och nageltid hos min nagelteknolog. Tänka sig, nästa gång jag går hos henne är jag mamma! (Alltså om en månad ung). Kom sedan hem helt utslagen med ont i rygg och fogarna och slängde mig i sängen och sov en timme eller två. Jag älskar att vara hemma och kunna göra så här har jag berättat det för er?! hehe.

Fick senare besök av en vän som stannade till för ca 30 min sen, alltså ganska läge fastän hon skulle på jobbet imorgon. Tiden går alltid så fort när vi ses så det flög förbi även idag.

Nu är det snart dags att dricka lite mjölk och börja varva ner… förhoppningsvis blir det en bra sömnnatt i natt!

Annonser

4 reaktioner på ”Julnaglar, bilbesiktning och försäkringskassan…

 1. Dom betalade ut den idag fastän dom sa att den kanske inte hinner ut först 27de! Så jag är super duper nöjd med deras service. Var lite orolig att jag skulle sitta utan en slant denna månad. Min största fasa lixom haha.

  Gilla

 2. För föräldrapenningen är de grymma! Hade glömt lämna för 25/11-24/12 o oroade mig att de skulle bli sena. Men de kom idag som vanligt! Lämnade liksom in det förra veckan 😉

  Gilla

  1. Dom betalade ut den idag fastän dom sa att den kanske inte hinner ut först 27de! Så jag är super duper nöjd med deras service. Var lite orolig att jag skulle sitta utan en slant denna månad. Min största fasa lixom haha.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s