Decembers glossy…

Jaha, då kom även min glossybox idag. Det blir den sista för min del på ett tag. Har länge tänkt att jag ska avbryta prenumerationen då jag inte hinner prova alla produkter och för att jag tror det kommer finnas annat att prioritera pengarna på när jag är mammaledig, kanske en lunch istället för produkter jag inte hinner använda varje månad. Kul avslutningsbox blev det ialf, kommer inte att behöva köpa ny mascara på ett tag.

PicasaUp

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s