Ett år äldre, och visare?

Jaha då var dagen D här, dagen som man som liten väntade på med spänning, som man såg fram emot månader innan det var dags och som numera inte alls har samma glädjefyllda mening. Födelsedagen. Jag vet att 27 inte är en ålder, att jag är ung och allt det där, men jag förundras över hur fort tiden går! Åldersnojjig som man är så blir det lite tungt att bli ett år äldre.  Jag började fira födelsedagen redan igår hemma hos mor och far där vi firade både mig och min man som fyllde år den 21 dec.  Det blev smörgåstårta och presenter, sång och massa prat, jag blev kvar till sent och körde sedan hem själv (första ggn jag körde på några veckor, är lite försiktig med att köra bil nu när magen är så stor och man är så otymplig).

PicasaUp

Idag har jag fortsatt njuta av smörgåstårta och bara latat mig här hemma, får besök snart och gör mig klar inför imorgon. Ser till att väskan är packad osv gäller ju att ta med sig BB -väskan nu när bebis kan komma när som helst!

Årets skörd med födelsedagspresenter syns här nedan. Det är inte alla presenterna eftersom makens familj ska fira oss imorgon på grund av att dom blev lite förkylda och inte kunde vara med i helgen (vill inte bli smittad). Så del två kommer imorgon, tillsammans med julklappar för del 1, och del 2 av julklapparna kommer att öppnas på tisdag då vi ska fira jul med mamma o pappa.

PicasaUp

Boken: Hello Cupcake, Kärleksté, sjal, Dolce Gabbana Parfym, Silverkedja och H&M presentkort.

Alla dom som klagar på att fylla år i december. Ni har ingen aning hur bra vi decemberbarn har det va gäller presenter och julklappar! Haha, man får ju gåvor i någon form halva december känns det som! 😉

 

Annonser

4 reaktioner på ”Ett år äldre, och visare?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s