Julklappar & jul 2012

Jaha, då var även julen 2012 över och nu är det bara väntan på nyårsafton kvar sen går vi in i ett nytt år. Denna jul spenderades hos svärföräldrarna på julafton och hos mina föräldrar på juldagen. Gjorde inte många knop men smällde i mig en massa julmat! Varje år är det samma visa! Haha men nu blir det slut på det roliga, och dags att börja äta normalt igen. Några bilder från julafton nedan och sen en bild på alla julklappar jag fick. Mestadels är ju till lillen som ligger i min mage och gör sig redo för att komma ut till världen när som helst.

PicasaUp

PicasaUp

PicasaUp

Vädret var verkligen juligt! Så mycket snö, fick köra riktigt lugnt på vägen hem då det var väldigt halt.

Jag kör förresten fortfarande bil, vem skulle kunna tro det? 8 dagar till BF och jag kör fortfarande trots att magen är enorm. Lite läskigt är det att köra när det är halt o så men jag kör korta sträckor till mor och far och hem ungf så det är inte så mycket att stressa eller oroa sig över.

Julklappar2012

Årets julklappar: Rygga och mössa från Fjällräven, Babygym Mumin, Kläder till bebis, Åkpåse, Filt, Pernillas praliner (bok), doftljus, prenumeration på Hembakat, baskålar, trisslotter, tekoppar (Finns inte på bild)

 

Tack för alla julklappar och mysig jul!

Annonser

3 reaktioner på ”Julklappar & jul 2012

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s