Korvfingrar!

PicasaUpJag känner mig som en uppstoppad korv nuförtiden. Se skillnaden på min hand bara. Den högra mindre röda handen är alltså min hand i runt midsommar, redan då gravid så klart men inte alls lika svullen ännu. Vänstra bilden är min vänstra hand nu idag för några minuter sedan, när jag åter provade se hur långt ner jag får ner min vigselring nu. Halvvägs på vänstra handen sen tar det stop. På högra handen kommer den knappt halvvägs! Inte konstigt att jag har ont i fingrarna!

Hur fort går denna svullnad ner någon som har fasit på det?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s