Törnrosa

Jag har börjat leva ett liv där jag sover på dagarna och är vaken om nätterna. La mig runt 4 imorse och sov till 10 klev upp åt frukost va uppe en liten stund och gick och la mig igen och sov till 14. Åh ja, sover sover och sover. Men det är ju så skönt, och jag har ju förstått att det ska bli mindre av den varan så fort lillen tittar ut så jag har fått för mig att jag ska passa på nu och njuta av den sista tiden med obegränsad sömn!

Sen är det ju så att jag inte har så mycket annat att syssla med på morgonen när maken jobbat natt och sover det sovs då i lägenheten både han och katterna och det smittar även mig!

Igår bakade jag ur den nya boken jag fick i julklapp. Havrekakor med nougat. Tog ingen bild men ack så goda dom blev! Boken har massor med bra enkla recept jag är sugen att testa. Rekommenderar att köpa för er som gillar att baka!

Senare på kvällen kom mamma på besök eftersom maken jobbade natt och hon tyckte jag skulle ha lite sällskap. Vi fikade och testade hennes nya kamera. Då kom vi på att jag inte hade visat henne bilderna från bröllopet och massa andra bilder vi tagit efter det så vi satte och tittade på dom tills det blev sent och hon var tvungen att åka hem och sova.

Mamma är så uppe i varv nu när det börjar närma sig till bebis. Hon är på helspänn hela tiden och jätte förväntansfull! Det är så roligt att se! Första barnbarnet, jag har inte tänkt på det så mycket innan men det är nog rätt stort för dom, mina föräldrar är ju rätt unga och ja det kommer vara en stor grej att bli mormor och morfar 47-48 år gamla 🙂 Vissa får ju barn först dom är 40 och mina ska alltså bli morföräldrar! Sen att jag är enda barnet gör ju sitt med…

Nä nu ska jag och mina värkande fingrar sluta smattra på datorn… Har väldigt ont i fingrar och handleder idag (det är plusgrader ute igen så väderomställningen ställer till det + svullnaden).

En dag kvar så blir lillen en 2013 års bebis! 🙂 Så spännande! 4 dagar till BF och barnmorskebesöket. Riktig nedräkning nu!

Annonser

2 reaktioner på ”Törnrosa

 1. Lite sugen på den boken, tänkte nämligen börja baka lite så smått 🙂 gäller att fylla frysen nu!
  Mina föräldrar ser också fram emot första barnbarnet, de är också ganska unga 52-55 år så jag räknar med att få en massa hjälp av dem fram över hihi 😉
  Ha en fin kväll! Kram.

  Gilla

 2. Lite sugen på den boken, tänkte nämligen börja baka lite så smått 🙂 gäller att fylla frysen nu!
  Mina föräldrar ser också fram emot första barnbarnet, de är också ganska unga 52-55 år så jag räknar med att få en massa hjälp av dem fram över hihi 😉
  Ha en fin kväll! Kram.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s