Gott nytt 2013!

CIMG6665.jpg

Då är det bara några timmar kvar av det här året ett år som varit ett bra år överlag och som jag ser lite som året då jag verkligen bestämde mig för att bli vuxen. 2012 började med en mörk period med mycket sorg och tårar men ordnade upp sig till våren och blev underbart bra efter motgångarna.

Skönt också att vi snart är över barriären och går in i 2013, så snart slipper jag höra ”knip till 2013” av alla som frågar när jag är beräknad. Precis alla har haft den kommentaren, folk som jag inte känner och som jag träffat och frågat mig om när han är beräknad, alla kommer med samma kommentar, hoppas han väntar till 2013, du får helt enkelt knipa. Som att jag kan styra det!

Aja 2013 ska firas in i lugn hos mina föräldrar, utan större utsvävningar, god mat, gott sällskap och mys med familjen. Har inte någon större nyårskänsla om jag ska vara ärlig men det kanske infinner sig senare ikväll!

Jag önskar er läsare en god avslutning på år 2012 och en fin början på året 2013!

Annonser

2 reaktioner på ”Gott nytt 2013!

  1. Haha, det där har jag också fått höra otaliga gånger, är riktigt trött på det nu! Som om det egentligen spelar någon som helst roll när bebisen kommer, alltid lika välkommen ändå 🙂

    Hoppas du får en fin kväll!

    Gilla

  2. Haha, det där har jag också fått höra otaliga gånger, är riktigt trött på det nu! Som om det egentligen spelar någon som helst roll när bebisen kommer, alltid lika välkommen ändå 🙂

    Hoppas du får en fin kväll!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s