Nära…

1 dag kvar till BF, imorgon 3 januari fick vi som BF dag för enligt ultraljudet vi gjorde i  v 20, vilket egentligen är tidigare än min uträkning som är den 5-6 jan. Vi ska gå och träffa BM imorgon och förhoppningsvis blir det sista träffen och bebis kommer ut utan att man ska behöva sätta igång något.

Jag har ialf nu sen igår kväll haft jämna sammandragningar, som höll i sig i 5-6 timmar tills jag gick och la mig för natten, sen när jag vaknade runt 5 och började känna efter så har det varit regelbundet även idag. Inget som gjort ont utan lite lite känsla av mensvärk till och från typ, men magen har varit stenhård i ca 1-1,5 min varje 7-10 min ungf, känner det i skrivande stund också. Stackars bebis i magen det blir nog rätt trångt för honom när magen hårdnar som en boll.

Vi tog oss utanför hemmet idag, åkte och fikade och handlade lite mat på City Gross (Frukostbröd o mjölk som jag inte kan leva utan nu). Orkar inte gå några långa sträckor. Tog en promenad på lite över 2km igår och gick i snigelfart, han trycker ner så mycket att det lixom bara gör ont att promenera. Men men det va skönt och röra på sig och få lite frisk luft.

Även fast jag vill att han ska komma nu måste jag erkänna att jag är rätt nervös inför vad som komma skall. Sover konstiga tider och är rätt så känslig just nu. Men men antar att allt löser sig så fort det drar igång, önskar jag visste när det drar igång bara! 🙂

Kanske orkar jag baka ikväll hittade en recept som jag handlat ingredienser för en Pekannötspaj som verkar mumma!

Annonser

8 reaktioner på ”Nära…

 1. Det gick bra. Hon gjorde inget annorlunda än det hon brukar göra alltså ta prover och känna samt mäta på magen och lyssna på hjärtat. Hon klämde nere i bäckenet och sa att han hade sjunkit längre ner än sist, och att allt såg ok ut så han bör komma när som helst, när han känner sig redo. 😀

  Gilla

 2. Åå, så spännande! Jag blir faktiskt lite avis på dig nu. Du har något riktigt häftigt framför dig! Att föda barn är det mest spektakulära jag någonsin upplevt!

  Jag kanske skulle ta och skaffa en ”egen” blogg… Måste suga lite på den karamellen 🙂 Tack för tipset! Uppskattas!

  Gilla

  1. Det gick bra. Hon gjorde inget annorlunda än det hon brukar göra alltså ta prover och känna samt mäta på magen och lyssna på hjärtat. Hon klämde nere i bäckenet och sa att han hade sjunkit längre ner än sist, och att allt såg ok ut så han bör komma när som helst, när han känner sig redo. 😀

   Gilla

 3. Åå, så spännande! Jag blir faktiskt lite avis på dig nu. Du har något riktigt häftigt framför dig! Att föda barn är det mest spektakulära jag någonsin upplevt!

  Jag kanske skulle ta och skaffa en ”egen” blogg… Måste suga lite på den karamellen 🙂 Tack för tipset! Uppskattas!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s