Besök hos BM & dagen D

PicasaUp

Jag tänkte jag ska ta och skriva ett inlägg utan att ha den låst angående hur det gått hos BM idag, jag skriver ju alla veckouppdateringar under lås och bom så det kommer ju inte alla åt och jag vet ju att många undrar om bebis är på gång osv med tanken på att det är 3/1 idag och dagen då han var beräknad komma enligt ultraljud som vi gjorde i augusti.

Men nej ingen bebis idag! Jag har aldrig räknat med det heller 3 januari känns inte som dagen då min son ska födas. Jag har ju själv gissat på 5-6 januari så vi får väl se om jag har fel. En moders intuition kanske inte spelar någon roll vid sådana tillfällen. Hahaha

Ialf besöket hos barnmorskan kan sammanfattas som så att vi bara gjorde vanliga undersökningar, lämnade urinprov som visade att det inte finns någon protein i urin som alltså är bra, blodtrycket visade sig vara finemang precis som alla andra gånger vi mätt den 120/70 , bebisens hjärta slog raskt som vanligt och hon tryckte ner i magen och kände om han hade sjunkit ytterligare och det hade han enligt henne. Hon mätte också sf måttet som nu är på 38, sist var den 38. Jag trodde den skulle vara mer… Sen bokade vi ytterligare en tid till 11 jan. Hoppas slippa gå på den!

Har idag fått massa sms, och samtal och förfrågningar om bebis kommit eller ej hade ärligt inte trott att så många skulle komma ihåg när vi hade BF hahah men men har sagt att vi hör av oss när något sker. Som att någon kommer missa den nyheten när det väl är dags!! 😀

Bjuder på en tjockisbild dagen till ära! 😉

 

Annonser

4 reaktioner på ”Besök hos BM & dagen D

 1. Nu är det dags för lillen att komma! Vi har stenkoll på telefonen och bara väntar på ett sms om att ni har åkt upp till förlossningen! Snart, snart, snart…

  Gilla

  1. Kunde inte hålla med dig mer! Önskar man kunde lura ut honom med något, men icke… Suttit och pratat med magen på kvällen och sagt att han måste börja maka sig ut! Men han har det ju så bra där inne så han tycker det är mysigt 🙂 hehe

   Gilla

 2. Hoppas att du har rätt med när han kommer.
  Förstår inte detta med att folk ska höra av sig om bebisen inte har kommit än. Jag slapp själv som tur var då båda mina tittade ut en vecka innan

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s