I could be the One!

Denna kommer att bli årets första hitlåt som jag lägger in i min 2013 lista. Jag gör listor på Spotify med musik som jag fastnar för under året, alltså alla möjliga hits, lugna, snabba, i alla möjliga genre, mest för att jag ska kunna tittat tillbaka på vad det var jag tjatade sönder under respektive år. Har nu 3 sånna listor 2010, 2011, 2012 och har idag skapat en 2013 lista där jag nu lagt till I could be the one med Avicii. Skön låt och roligt video!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s