Pecannötspaj

PicasaUp

Igår kväll bakade jag alltså en jätte god paj som jag hittade recept på och måste tipsa er läsare om som gillar riktigt söta bakvärk. Denna är en riktig sockerbomb i smaken då det både är socker och sirap i ingredienserna. Mäktig och räcker att äta en liten bit, så pajen räcker länge!

Recept på denna hittar ni alltså : HÄR <- tryck på länken!

Jag tog en bit igår och en idag och sitter nu i lite av en sockerchock! Hehe, hoppas nu inte mina sockervärden skjuter upp i höjden inför mitt besök hos barnmorskan. Det hinner nu sjunka en del innan det är dags för blodtagning.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s