Sömnlös

Jag lunkade precis upp mig själv ur sängen och sitter och äter frukost framför nyhetsmorgon. Grinig över att jag knappt sovit något i natt. Hur är det tänkt att man ska vila och samla kraft när man knappt kan sova om nätterna? Jag är så tjock i näsan att jag inte kan andas normalt på nätterna. Vet inte om det är den torra luften i sovrummet eller att jag är gravid. Är täppt i näsan fastän jag inte är förkyld och sömnen lyser med sin frånvaro nu flera nätter i rad.

Inga speciella känningar i magen annars mer än dom sammandragningar jag haft i några dagar så inget nytt på den fronten. Erkänner att allt börjat kretsa kring min mage för mig nu. Dom flesta tankarna som snurrar i huvudet är nu om när det är dags….

Men men, får försöka gör något av denna dag med. Ska eventuellt försöka gå en promenad idag på några km, röra på mig och få lite frisk luft.

Annonser

4 reaktioner på ”Sömnlös

 1. Hahaha det är ju nästan som att du varit hemma hos mig och tjuvkikat på min ”försök”. Har en pilatesboll som jag har studsat och rullat höfter på hela veckan! 😉 Så köpte vi ananas igår och jag åt upp hela tills jag nästan blev illamående! Pilatesbollen är dock riktigt bra tycker jag, inte för att det speedat upp något, men för att det är skönt att sitta och gunga på den. 🙂 Sen kan man använda den även framåt i tiden när bebis är här, gunga på bollen är säkert mysigt så man somnar 🙂

  Gilla

 2. Så jobbigt, jag som är förkyld också har jättesvårt att andas, kör med 3 kuddar och det hjälper litegrann 🙂

  Har tyvärr inga bra tips att komma med men har själv införskaffat en pilatesboll som jag ska börja sitta på snart, den ska hjälpa en på traven har jag läst (poppis bland hollywood-fruar :)) att vara upprätt gör att tyngdlagen jobbar i rätt riktning haha vet ej om det fungerar. Testa färsk ananas, det är ju gott! 😀
  Lycka till!

  Kram.

  Gilla

 3. Så jobbigt, jag som är förkyld också har jättesvårt att andas, kör med 3 kuddar och det hjälper litegrann 🙂

  Har tyvärr inga bra tips att komma med men har själv införskaffat en pilatesboll som jag ska börja sitta på snart, den ska hjälpa en på traven har jag läst (poppis bland hollywood-fruar :)) att vara upprätt gör att tyngdlagen jobbar i rätt riktning haha vet ej om det fungerar. Testa färsk ananas, det är ju gott! 😀
  Lycka till!

  Kram.

  Gilla

  1. Hahaha det är ju nästan som att du varit hemma hos mig och tjuvkikat på min ”försök”. Har en pilatesboll som jag har studsat och rullat höfter på hela veckan! 😉 Så köpte vi ananas igår och jag åt upp hela tills jag nästan blev illamående! Pilatesbollen är dock riktigt bra tycker jag, inte för att det speedat upp något, men för att det är skönt att sitta och gunga på den. 🙂 Sen kan man använda den även framåt i tiden när bebis är här, gunga på bollen är säkert mysigt så man somnar 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s