Svår att locka ut

 

Denna bild tycker jag är så rolig, men jag tror fasiken precis som denna lilla flicka på bilden föreställer det i sin mammas mage att vår bebis har det så där bra i min mage, han är så bekväm och nöjd där i att han inte har bråttom ut!

Någon som vet hur man kan lura ut ungen? Vi har haft långa samtal om kvällarna med diverse övertalningar som inte verkar gå fram… 😉

Annonser

22 reaktioner på ”Svår att locka ut

 1. Powerwalk är väldigt svår nu! Det gör väldigt ont i fogarna så jag kommer inte så långt. Det är som du skriver nästan bara att ge sig o vänta på sin tur. Frustrerande att vänta men vad kan vi göra?? 🙂

  Gilla

 2. Hej och välkommen!

  Va roligt att du hittat hit och även kommit tillbaka! 🙂
  Önskar man kunde påverka på något sätt när bebis tittar ut men vi får vänta och se!
  Det varierar ju så vissa får veckor innan BF andra får gå över… Men det bästa är väl att förr eller senare så har vi våra bebisar hos oss!

  Tack för att du lämnade en kommentar!

  Gilla

 3. Hej!

  Hittade din blogg för ett par dagar sedan då jag sökte info om skötbädd 😉 En superfin blogg och jätteroligt att följa din graviditet. Jag har själv BF den 20 januari och känner med dig. Nu vill jag att bebisen ska komma!

  Jag ser fram emot att läsa hur det går för er 🙂 Lycka till!
  Mvh
  Ulrika Fransén

  Gilla

 4. Jag försökte mig på en lång powerwalk igår, för att kanske kunna sätta igång någonting. Men det resulterade i foglossning från helvetet & en natt utan sömn, så det gör jag inte om 😉 Tur på ett sätt att det inte fungerade för jag hade inte pallat att föda inatt, när jag inte ens kunde vända mig i sängen 😉

  Man får nog bara vänta på sin tur, även om tålamodet är slut för länge sedan!!

  Gilla

 5. Hej!

  Hittade din blogg för ett par dagar sedan då jag sökte info om skötbädd 😉 En superfin blogg och jätteroligt att följa din graviditet. Jag har själv BF den 20 januari och känner med dig. Nu vill jag att bebisen ska komma!

  Jag ser fram emot att läsa hur det går för er 🙂 Lycka till!
  Mvh
  Ulrika Fransén

  Gilla

  1. Hej och välkommen!

   Va roligt att du hittat hit och även kommit tillbaka! 🙂
   Önskar man kunde påverka på något sätt när bebis tittar ut men vi får vänta och se!
   Det varierar ju så vissa får veckor innan BF andra får gå över… Men det bästa är väl att förr eller senare så har vi våra bebisar hos oss!

   Tack för att du lämnade en kommentar!

   Gilla

 6. Känns bekant det där. Min lilla filur ville ju inte alla kliva ur komforten i magen, jag blev igångsatt efter två veckor när åtminstone jag var nöjd 🙂 Hoppas din grabb kommer ut självmant!

  Gilla

 7. Jag försökte mig på en lång powerwalk igår, för att kanske kunna sätta igång någonting. Men det resulterade i foglossning från helvetet & en natt utan sömn, så det gör jag inte om 😉 Tur på ett sätt att det inte fungerade för jag hade inte pallat att föda inatt, när jag inte ens kunde vända mig i sängen 😉

  Man får nog bara vänta på sin tur, även om tålamodet är slut för länge sedan!!

  Gilla

  1. Powerwalk är väldigt svår nu! Det gör väldigt ont i fogarna så jag kommer inte så långt. Det är som du skriver nästan bara att ge sig o vänta på sin tur. Frustrerande att vänta men vad kan vi göra?? 🙂

   Gilla

 8. Känns bekant det där. Min lilla filur ville ju inte alla kliva ur komforten i magen, jag blev igångsatt efter två veckor när åtminstone jag var nöjd 🙂 Hoppas din grabb kommer ut självmant!

  Gilla

 9. Haha, man måste ju tydligen göra det en jävla massa gånger innan det ger resultat… Men jag tror ju att han kommer på måndag så ni kanske kan köra stenhårt imorgon kväll?!!

  Gilla

 10. Haha, man måste ju tydligen göra det en jävla massa gånger innan det ger resultat… Men jag tror ju att han kommer på måndag så ni kanske kan köra stenhårt imorgon kväll?!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s