Cat in a box!

PicasaUpVet inte om ni har sett video på youtube på den berömda cat in the box katten, han som älskar att hoppa i och klämma sig in i diverse kartonglådor. Well, jag har en hemma jag med. Dream älskar att leka med kartonger så fort en ny dyker upp hemma måste den undersökas.

Dagens babybox blev genast inspekterad och ja hon skulle självklart in i den! Hur bekvämt ser detta ut att vara? Lill-tjockisen inser inte att hon är alldeles för stor för att klämma in sig i en sådan smal låda. Men hon är söt så jag kunde inte låta bli att fota och lägga ut den här!

 

Annonser

4 reaktioner på ”Cat in a box!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s