Slöa söndag…

Har inte haft lust att uppdatera här inne idag men så bakade jag mina favvo muffins och kunde inte låta bli att lägga ut några bilder för att sukta er lite! Mmmm chokladen är så där härligt rinnig inuti och muffinsarna är precis lika goda som dom ser ut på bild!

PicasaUp

PicasaUp

Med brist på rörlighet och med tanken på att jag i princip är hemma hela dagarna nu så har jag idag tvättat, städat, lagat mat, och bakat, för att sysselsätta mig med något annat än att titta på tv. Först nu börjar jag alltså känna mig riktigt rastlös. Men detta beror mest och främst på att jag inte går utanför dörren nu, då det är super halt och jag är enorm, samt har ont i fogarna så jag går som en anka så ja håller jag mig inomhus  Hade det inte varit för det hade jag ränt runt på stan, åkt och hälsat på A på sjukhuset eller bokat in fika med någon kompis.

Jag har inte så mycket mer att ordna och fixa här hemma längre. Idag gick jag till och med igenom massa gamla papper och grejer som legat och växt på hög här och var hemma, nu är även sådant ute ur hemmet.

Om någon är sugen på att testa muffinsarna har ni receptet i bloggen under denna länk. < – Klicka för att komma dit.

Svar Nej, inget nytt på bebisfronten idag heller. Jag som hade gissat på 5-6-7 får nu en dag till och sen åker jag ut ur gissningsleken.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s