Tjockis på promenad…

PicasaUpHappy mom to be idag! Tog ju äntligen tag i saken och tog mig till närmsta butik som sålde broddar till skorna. Jag har ju tänkt köpa sånna ett bra tag nu, men har lixom inte tagit mig för. Försökt gå på promenad några gånger men med maken vid min sida då det varit snorhalt ute och jag inte vågat ut på engen hand i den halkan. Men nu kära vänner blir det ändring på den saken! Jag har införskaffat broddar!

Tog en promenix direkt efter köpet, (Satte på broddarna på skorna direkt i butiken) och passade på att besöka Hälsokostbutiken i Brommaplan. Det var som att gå på moln, gick hela vägen med ett leende på läpparna glad över friheten. Har känt mig lite instängd hemma utan att kunna röra mig fritt men nu är det slut på den saken.

Har idag också bokat in en dejt till imorgon. Ska träffa en kompis som fick bebis i oktober. Imorgon ska jag åka och träffa dom. Som tur är bor vi på samma sida av stan så det är inte långt att åka för att hälsa på. Tänk att få se lillen IRL, jag som fått följa sen han låg i magen och va ett litet frö. Har inte hunnit ses sen han föddes så det blir första gången jag får träffa honom. Ska snosa lite och vem vet kanske lillen i min mage får för sig att titta ut och blir lite svartsjuk på att mamma gosar med främmande bebisar! 🙂

Nu ska jag lata mig och vänta in mamma som ska komma och fika om nån timme. Härlig måndag!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s