Väntan

Ja, dagarna går och bebis i magen består…

Idag har jag varit på utflykt, lämnade hemmet och åkte till en kompis för att träffa henne och hennes lilla snart 3 månaders son. Så söt liten pojke! Det va kul att ses igen, sist vi sågs va hon lika stor som jag är idag och skulle föda när som helst. Det känns inte alls som att det var så länge sedan men tiden går ju så fruktansvärt fort!

Jag var där några timmar, gosade med bebis och fick lite svårt att förstå att det är en fråga om dagar innan vi också har en liten gosplupp hemma. En lat liten gosplupp som vägrar lämna mammas mage.

Inget nytt alltså. Ingen bebis född den 8de januari. Nu har nästan hela listan med gissare gissat fel! Ett datum kvar den 10de där både mamma och Angelica har gissat att lillen ska titta ut på så vi får väl se, om någon ens kommer i närheten eller om det blir en senare bebis.

Svärmor berättade idag att min kära man inte heller hade bråttom ut och var nästan 2 veckor sen. Jaha, så det kanske är där skon klämmer? Han är precis som sin pappa då kanske? Äsh spekulationer jag vet men vill banne mig att något börjar snart. Är trött på sammandragningar som inte ger något… Komigen nu bebis!

 

Annonser

4 reaktioner på ”Väntan

  1. Åh vad härligt, saknar min gravidmage som bara den!
    Jag skall hålla tummar och tår att lillen tittar ut snart 🙂
    Härlig blogg, kommer absolut tillbaka snart igen.
    Kram, Daniela

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s