BM- besök

Idag hade bokat besök hos barnmorskan. Jag hoppades slippa men det blev inte så, och vi fick fint gå på sista kontrollen. Hon gjorde dom vanliga undersökningarna och konstaterade att jag fick något förhöjd blodtryck, jag som haft exemplarisk hela tiden, men det var verkligen pytte lite upphöjt alltså helt normalt ändå men för mig lite högre än vanligt. Så det är väl hela grejen med väntan som börjar sätta spår… Sen gjorde hon en annan undersökning… och konstaterade väl att saker och ting är på gång och minna sammandragningar gör ialf nån nytta. Inga super framsteg men nytta gör dom. Så vi får väl se, hon gjorde också ett ingrepp på mig som kanske ger det hela en push i rätt riktning, fasen vad det gjorde ont men jag hoppas det va värt det. Sammandragningarna är starkare nu tillsammans med smärta så något bra värkar det ha gett ialf.

Om inte bebis tittat ut tills på tisdag ska vi ringa in och boka en tid för igångsättning runt den 18de jan. Hoppas hoppas vi ska slippa sånt men skönt att det nu kan bli en riktig nedräkning då jag snart inte får gå gravid längre.

Känner mig inte jätte taggad att skriva och uppdatera här varje dag när det egentligen inte sker något särskilt så jag skriver när jag skriver…

Annonser

4 reaktioner på ”BM- besök

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s