Vår prins är äntligen här!

20130116-192837.jpg

Jag är ledsen att det är så dåligt uppdaterat här senare tid men som ni säkert redan gissat beror detta på att vår älskade son äntligen är här!

På Söndag den 13/1 klockan 20:16 kom världens finaste lilla William, 51cm lång och 3430 gr var han. Mamma o pappa kunde inte vara mer kära. Vi mår alla bra, är hemma nu och försöker anpassa oss till vår nya familjemedlem som kräver all uppmärksamhet från oss båda.

Har inte riktigt landat ännu så det kanske tar ett tag innan det finns tid att skriva mer. Men så fort allt börjar hamna på plats ska det nog finnas mer tid.

Annonser

10 reaktioner på ”Vår prins är äntligen här!

 1. Åh tack för värmande orden! Jag är övertygad om att det snart blir lättare och vi kommer att lära känna varandra riktigt bra. Redan nu efter snart en vecka känns det redan något bättre. Man lär sig att anpassa sig, tolka signaler och samspela med lillhjärtat. Oavsett hur tufft det än må vara är det så värt det! 🙂
  Kram!

  Gilla

 2. Oh my! Stort GRATTIS, han är heeeeelt underbar!!!! Alla fantastiska känslor du känner hör till mamma rollen, även de sömnlösa nätterna, men vet du vad? Ni har precis lärt känna varandra William och du, snart så känner ni varandra ännu bättre och då blir era rutiner mycket enklare! Kämpa på samtidigt som du njuter av varje ögonblick! 🙂 Kram!

  Gilla

 3. Oh my! Stort GRATTIS, han är heeeeelt underbar!!!! Alla fantastiska känslor du känner hör till mamma rollen, även de sömnlösa nätterna, men vet du vad? Ni har precis lärt känna varandra William och du, snart så känner ni varandra ännu bättre och då blir era rutiner mycket enklare! Kämpa på samtidigt som du njuter av varje ögonblick! 🙂 Kram!

  Gilla

  1. Åh tack för värmande orden! Jag är övertygad om att det snart blir lättare och vi kommer att lära känna varandra riktigt bra. Redan nu efter snart en vecka känns det redan något bättre. Man lär sig att anpassa sig, tolka signaler och samspela med lillhjärtat. Oavsett hur tufft det än må vara är det så värt det! 🙂
   Kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s