Tillgång till förlossningsberättelsen

Hej på er kära läsare.

Som ni kanske sett redan har jag äntligen lagt upp ett Förlossningsberättelsen men den kommer att vara låst för allmänheten, dock går det att få lösenordet om man lämnar en kommentar så jag får mailadressen. Anledningen till att jag vill ha det låst är för att jag ska veta vilka som läser den. Ha lite kontroll över tillgängligheten för allmänheten.

Lämna alltså en kommentar och så får ni lösenordet för att läsa den. Varnar direkt om att inlägget är super långt. Kanske bloggens längsta inlägg som skrivits genom åren!

Aja, nu ska jag ta och försöka få i mig lite middag. Glömmer bort att äta fastän jag är riktigt hungrig!

Annonser

2 reaktioner på ”Tillgång till förlossningsberättelsen

 1. Har varit inne mycket på din blogg och läst i säkert över 1år nu. Tycker din blogg är så varm och verkligen jordnära. Vilket gör att jag fastnar för en blogg. 🙂 Dock är jag inte så värst bra på att kommentera inlägg. Men det är något jag får jobba med! 😉

  Jag har stora planer på att bli barnmorska (Säger man så om killar som vill bli det?) Och hade varit jättekul och intressant att få lösenordet till ditt skyddade inlägg om förlossningenberättelsen. 🙂

  Kram Tobbe! :))

  Gilla

 2. Har varit inne mycket på din blogg och läst i säkert över 1år nu. Tycker din blogg är så varm och verkligen jordnära. Vilket gör att jag fastnar för en blogg. 🙂 Dock är jag inte så värst bra på att kommentera inlägg. Men det är något jag får jobba med! 😉

  Jag har stora planer på att bli barnmorska (Säger man så om killar som vill bli det?) Och hade varit jättekul och intressant att få lösenordet till ditt skyddade inlägg om förlossningenberättelsen. 🙂

  Kram Tobbe! :))

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s