Pigga mamman…

PicasaUp

Idag blev det en bra dag, med mycket energi. Fick sova en hel del inatt och vaknade runt 9, matade lilla bubben och så somnade vi om i soffan han och jag och sov några timmar till. Sen väckte vi pappa, ammade, bytte blöja och somnade om. Jag bytte om och gjorde mig klar för stan. Hade bokat frisörtid och tid hos min nageltjej så jag hade tid att passa. Pappa T skulle ha hand om lilla bubbas och farmor skulle komma på besök också. Försökte att inte känna av för mycket utan begav mig iväg för första gången utan min lill hjärta. Fick täta uppdateringar på mobilen med status och log brett varje gång jag fick en ny bild på sovande liten W…

Klippte av mig en del hår, då jag känner att jag inte har tid att greja så mycket med håret och att gå runt med hästsvans hela dagarna känns så tråkigt. Så det fick bli page och sen iväg och fixa naglarna. Dom hade växt som ogräs denna månad och ja det hade gått lite över en månad sedan jag var där sist så det var verkligen dags!

Köpte fika till kvällen på vägen hem och skyndade mig hem till älsklingarna. Nu har vi bara myst och gosat i väntan på middagen jag och lillen. Han doftar så gott min lilla bubbis. Så himla gosig liten tjorv.

Kände mig så lätt på väg hem idag så jag flög hem av glädje! Så tacksam att foglossningen i ryggen försvann i samband med förlossningen.

Det känns som att vi börjar komma in i rutinerna lite här, börjar lära känna vår liten och det gör att saker och ting känns lättare. Skönt att det landar lite.

 

Annonser

6 reaktioner på ”Pigga mamman…

 1. Ja det var skönt att få göra sig till människa igen. Ja jag pumpar ur, ammade honom rejält innan jag åkte & sen fick han flaska med utpumpad mjölk av sin pappa. På natten får han också utpumpad mjölk då han annars inte kommer till ro vid tutten o kan ligga o småsuga i timmar utan att somna. Använder mig av calma flaska så det inte stör amningen.

  Gilla

 2. Vad skönt att du kom iväg ut lite, även fast man saknar sin lille bebis hela tiden så är det ändå skönt på ett sätt 🙂 Får jag fråga om du pumpar ut mjölk innan du ska åka?

  Gilla

  1. Ja det var skönt att få göra sig till människa igen. Ja jag pumpar ur, ammade honom rejält innan jag åkte & sen fick han flaska med utpumpad mjölk av sin pappa. På natten får han också utpumpad mjölk då han annars inte kommer till ro vid tutten o kan ligga o småsuga i timmar utan att somna. Använder mig av calma flaska så det inte stör amningen.

   Gilla

 3. Okej, smidigt 🙂 Funderar också på att pumpa ur lite ibland så att sambon kan mata nån gång om jag skulle vilja vara borta en stund. Man blir ju väldigt låst annars! Ska läsa på om den flaskan, köpte en MAM men vet inte hur den påverkar amningen riktigt..

  Gilla

 4. Okej, smidigt 🙂 Funderar också på att pumpa ur lite ibland så att sambon kan mata nån gång om jag skulle vilja vara borta en stund. Man blir ju väldigt låst annars! Ska läsa på om den flaskan, köpte en MAM men vet inte hur den påverkar amningen riktigt..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s