Babygunga

Då är vi där nu, dagen innan dagen jag och W blir ensamma och pappan går på jobbet! Imorgon gäller det och jag är lite nervös. Hoppas det blir enklare än vad jag föreställer mig. Men jag har under dagen funderat en del på hur jag skulle kunna underlätta tex frukost intaget för mig själv och kom fram till att vi skulle köpa en babygunga och hoppas W gillar att gunga i den så jag får några minuter för mig själv.

Hittade en för ok pris på blocket (då jag tycker det är lite väl att lägga ut 1500 kr på något som bebis kommer använda i några månader), och maken fick åka iväg till Kungsholmen och hämta den. Vi har provat den och första gången låg han i den i ca 10 min nu ligger han i den igen och denna gång har vi redan klarat 20 min, nu även sovandes. Så ja 20 min är tillräcklig för mig! På 20 min kan jag slänga i mig frukost och fräsha upp mig på morgonen så jag hoppas detta håller i sig även imorgon, hade varit så underbart om det fungerar!

PicasaUp

Från och med inatt blir det nog bara jag som får ta nätterna dom dagar mannen jobbar…Som sagt jag hoppas på att det blir lättare än vad jag föreställer mig!

Aja vi får väl se hur mogondagen blir! Håll tummarna för en bra start! 🙂

Annonser

6 reaktioner på ”Babygunga

  1. Jag hoppas att första dagen går bra för er! Det var lite pirrigt för mig också första dagen, men det gick bättre än väntat & nu känns det som jag inte gjort annat 😉 Samma sak för mig med nätterna, det är jag som sköter dem själv, känns lite jobbigt ibland men eftersom det bara är jag som kan amma så är det ju så det får bli 😉
    Smart idé med gungan! Kanske jag också borde fundera på, lille B skriker jämt när jag ska äta..

    Gilla

  2. Jag hoppas att första dagen går bra för er! Det var lite pirrigt för mig också första dagen, men det gick bättre än väntat & nu känns det som jag inte gjort annat 😉 Samma sak för mig med nätterna, det är jag som sköter dem själv, känns lite jobbigt ibland men eftersom det bara är jag som kan amma så är det ju så det får bli 😉
    Smart idé med gungan! Kanske jag också borde fundera på, lille B skriker jämt när jag ska äta..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s