Efter regn kommer solsken…

Så sägs det ju och denna vecka är solskenet efter förra veckans jobbiga arbetsschema som min man hade. Denna vecka gäller vanliga arbetstider och endast tisdag till torsdag. Det är väl sådana veckor som gör det ok med hans konstiga arbetstider. Skönt att det varierar ändå.

Har ännu inte vågat mig på att planera in något särskilt eller åka till jobbet för ett besök men det beror på allt va gäller matning med bebisen. Men ska nog ta och våga mig ut snart på lite längre utflykter som kanske besök till jobbet en sväng. Bor ju rätt nära och får han i sig en flaska med utpumpad mjölk brukar han kunna hålla sig 3 timmar på den ungf. Alltså precis tillräckligt för att åka på besök en stund.

Men men det kommer säkert. Har idag testat att mata bebis med utpumpad mjölk och se hur nöjd han kommer vara med flaskmatning. Mycket nöjd så långt efter 3 matningar med flaska. Samtidigt som jag matar pumpar jag ut en flaska till, så det blir lixom lite plus minus 0 och jag har alltid 3 flaskor utpumpade i kylen. Det kanske får bli hur vi kör matningarna framöver. Amning på morgonen då vi ligger och myssover i sängen och sen efter det köra flaska. Även fast jag känner mig lite ledsen över att inte amma mer under dagen så känns det viktigare att han får i sig tillräckligt vid matningen och är en glad bebis än att han får för lite och är ledsen över att han ännu är hungrig som det ofta slutar med när vi ammar på dagarna.

Nä nu ska jag mysa med mina älsklingar, och titta på ännu ett avsnitt av min o mannens favorit serie Breaking Bad. Kan verkligen rekommendera den!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s