Oh my…

Det va inte nån underbar dag igår inte och natten mot idag ska vi inte ens tala om. Lill grodan har varit så ledsen så grinig att jag höll på att bryta ihop. Hans mage var inte bra igår och han skrek mest hela tiden, för full hals också. Med tanken på hur det tar på mig så grät jag ikapp med honom när jag försökte trösta men ingenting hjälpte och han bara skrek och skrek. Hemskt!

Det var kanske inte bästa dagen att försöka vänja av vid amningsnappen heller, men jag försökte mest för att han skulle få vara nära och ja få i sig större mängd mjölk då amningsnappen verkar göra att han aldrig blir riktigt mätt. Jag hade ju provat att pumpa ut och ge han flaskan förrigår men det gav bra effekt i några timmar bara och så fort det blev natt igen så var han omättlig och grinig och skrek till 4 igen. Så jag har haft två jobbiga nätter på raken.

Jag mår verkligen inte bra när han skriker som han gör om nätterna och ibland på dagarna. Han blir helt röd och gallskriker och jag blir helt skakis vet inte vad jag ska göra så jag försöker med allt, bär han och vaggar honom, sätter mig på pilatesbollen och gungar, lägger honom tätt intill mig, byter blöja 100 ggr, ger han mat ja allt jag kommer på provar jag för att få honom lugn men det går nästan inte att göra något alls.

Inatt blev min man väckt och fick ta över till slut, för både sonen och mamman grät ikapp. Han blev gråtig runt halv tolv på natten och jag gav upp runt 4 halv fem, då tog han över och fick faktiskt lill grodan att somna…

Han har sånna magknip att han drar ihop sig hela han och blir helt röd när han klämmer ut fisarna. Stackarn det ser ut att göra rejält ont. Sen vaknar han till med skrik och klämmer ihop sig rätt ofta även när han sover.

Bävar lite för denna natt… Men det finns inget jag kan göra åt saken… får bita ihop och försöka finna styrka för att klara hans skrik… Men självklart hoppas jag på det bästa och att hans mage blir bättre…

Annonser

8 reaktioner på ”Oh my…

 1. Hej! Tack för pepp! Tur att tiden går och lillen växer och utvecklas för varje dag som går jag försöker ha blicken framåt hela tiden och tänka på att det snart kommer att lättna och att det kommer att bli bättre med tiden. Men än är det svårt att föreställa sig, dock har det ju redan gått en månad så ja tiden går ju :)…

  Va roligt att du hittat in till mig och delar med dig!! Många år sedan man sågs sist nu! Hoppas allt är bra med dig! Ska kika på din blogg med!! 🙂

  Gilla

 2. Köp magdroppar o se om det hjälper. Både sempers o miniform. De kan bli lite knasiga beroende på vad man själv äter o av ersättningen. Finns på Apoteket. Martin har precis slutat m sina 🙂

  Gilla

 3. Köp magdroppar o se om det hjälper. Både sempers o miniform. De kan bli lite knasiga beroende på vad man själv äter o av ersättningen. Finns på Apoteket. Martin har precis slutat m sina 🙂

  Gilla

 4. Min lille har samma problem han med, dock inte skrik på natten som tur är.. Jag köpte Minifom förra veckan, han har ätit dem precis en vecka nu & jag tror det blir lite bättre. Ska köpa Sempers magdroppar idag & köra på dem också, man kan aldrig testa för mycket! Annars får man väl bara stå ut tills de blir äldre.. men jobbigt är det! 😦

  Gilla

 5. Min lille har samma problem han med, dock inte skrik på natten som tur är.. Jag köpte Minifom förra veckan, han har ätit dem precis en vecka nu & jag tror det blir lite bättre. Ska köpa Sempers magdroppar idag & köra på dem också, man kan aldrig testa för mycket! Annars får man väl bara stå ut tills de blir äldre.. men jobbigt är det! 😦

  Gilla

 6. Jag vet precis hur det är. Min Maya var likadan och skrek konstant från kl.14-02 varje, varje dag. Och lite grin och skrik däremellan också. Jag var så knäckt, så knäckt så jag visste knappt hur jag skulle överleva det. Men efter 4 månader började det vända och med tiden kommer man på allt fler ”knep” som funkar för just sitt eget barn. För att ens få henne att somna på kvällen/natten fick vi lägge henne i barnvagnen och köra den fram och tillbaka över en tröskel så att det guppade ordentligt, då blev hon tyst som en mus och somnade bara efter en stund. När det blev som värst på dagarna satte jag henne i babysittern och satte igång dammsugaren och konstigt nog blev hon tyst då. Jag läste om just det där med dammsugaren någonstans att det gjorde att dom små blir distraherad av något annat och liksom ”glömmer bort” magont eller vad det är som gör de ledsen. Jag kände mig jätte hemsk med att ta till det, men det funkade. Testade också olika droppar och av och till tror jag de fungerad åtminstone lite. Ett tips jag också fick var att inte mata ”för ofta”. Småbarn kan också få väldigt ont av att äta för mycket och för ofta. Många ggr tror man att det ä de dom behöver när dom gråter och dom blir nöjd för stunden, men det kanske är mest ”myset” att få tutta som gör dom nöjda för stunden och sedan får dom mer ont i magen av att ha ätit. Iaf jag försökte hålla mig till ca. var tredje timme i början. Jag vet att det är jättesvårt och hemskt jobbigt emellan åt. Ibland gråter man nästan lika mycket som barnet för man blir så förtvivlad över att inte kunna göra sitt barn nöjt. Men det blir bättre, jag lovar! Det är bara att fortsätta testa sig fram och byt av varandra när det blir för mycket. Man behöver varandra som hjälp och avlastning.

  Kul förresten att jag hittade din blogg och jättemycket grattis till er fina lilla kille! 🙂 Kram

  Gilla

 7. Jag vet precis hur det är. Min Maya var likadan och skrek konstant från kl.14-02 varje, varje dag. Och lite grin och skrik däremellan också. Jag var så knäckt, så knäckt så jag visste knappt hur jag skulle överleva det. Men efter 4 månader började det vända och med tiden kommer man på allt fler ”knep” som funkar för just sitt eget barn. För att ens få henne att somna på kvällen/natten fick vi lägge henne i barnvagnen och köra den fram och tillbaka över en tröskel så att det guppade ordentligt, då blev hon tyst som en mus och somnade bara efter en stund. När det blev som värst på dagarna satte jag henne i babysittern och satte igång dammsugaren och konstigt nog blev hon tyst då. Jag läste om just det där med dammsugaren någonstans att det gjorde att dom små blir distraherad av något annat och liksom ”glömmer bort” magont eller vad det är som gör de ledsen. Jag kände mig jätte hemsk med att ta till det, men det funkade. Testade också olika droppar och av och till tror jag de fungerad åtminstone lite. Ett tips jag också fick var att inte mata ”för ofta”. Småbarn kan också få väldigt ont av att äta för mycket och för ofta. Många ggr tror man att det ä de dom behöver när dom gråter och dom blir nöjd för stunden, men det kanske är mest ”myset” att få tutta som gör dom nöjda för stunden och sedan får dom mer ont i magen av att ha ätit. Iaf jag försökte hålla mig till ca. var tredje timme i början. Jag vet att det är jättesvårt och hemskt jobbigt emellan åt. Ibland gråter man nästan lika mycket som barnet för man blir så förtvivlad över att inte kunna göra sitt barn nöjt. Men det blir bättre, jag lovar! Det är bara att fortsätta testa sig fram och byt av varandra när det blir för mycket. Man behöver varandra som hjälp och avlastning.

  Kul förresten att jag hittade din blogg och jättemycket grattis till er fina lilla kille! 🙂 Kram

  Gilla

  1. Hej! Tack för pepp! Tur att tiden går och lillen växer och utvecklas för varje dag som går jag försöker ha blicken framåt hela tiden och tänka på att det snart kommer att lättna och att det kommer att bli bättre med tiden. Men än är det svårt att föreställa sig, dock har det ju redan gått en månad så ja tiden går ju :)…

   Va roligt att du hittat in till mig och delar med dig!! Många år sedan man sågs sist nu! Hoppas allt är bra med dig! Ska kika på din blogg med!! 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s