Farmor och farfarmys

Idag vaknade jag inte som den gladaste mamman i världen. Liten låg och snuttade på mig hela morgonen men var inte helt glad när det var dags att kliva upp utan han låg och gnällde och lekte med amningsnappen som åkte av och samtidigt började han då gallskrika för han vill ju ha tutte. Så jag var så frustrerad.

Men så kom min man med en ide om att åka och hälsa på farmor och farfar på Solna centrum. Makens mamma jobbar i närheten och hans far hade ett jobb där så båda var på plats för lunch. Så det var upp och hoppa, amma bebis, byta blöja och klä på honom o dra iväg med bilen. W gillar att åka bil, han blir tyst så länge bilen är i rörelse, stannar man och står för länge kan han bli grinig och börja skrika.

Käkade lunch med svärföräldrarna och dom fick passa på och mysa lite med lill grodan som verkade tycka det är spännande med gallerian… Han var vaken hela tiden men höll sig glad tills han blev hungrig. Som tur var fanns det amningsrum så dit gick vi och ammade, bytte blöja och så var han nöjd igen.

Käkade gott och W myste lite med både farmor och farfar. Sen var det dags att återvända hem, då blev det skrikalas när vi kom hem och jag lyckades få honom nöjd med bröstet, så vi sov en stund i sängen mellan amningen.

[pe2-image src=”http://lh6.ggpht.com/-T96N6XICX9c/URqI4sQV9OI/AAAAAAAADUg/lA_CwT5rGrs/s144-c/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5844133974000399586″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

[pe2-image src=”http://lh5.ggpht.com/-k-TvGAt2oRU/URqI2Tm5brI/AAAAAAAADUY/zZ5vfZknxJA/s144-c/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5844133933024374450″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Annonser

2 reaktioner på ”Farmor och farfarmys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s