Trösta

Jag är nog sämst på att trösta min son. Så känns det ialf ganska ofta. Han kommer igång med skrikeriet och det tar aldrig slut. Känns så ialf. Helt matklös ibland. Igår hade jag tålamodet att rida ut det och vagga honom i famnen tills han somnade, det funkade igår, funkade även idag för maken men inte för mig. Snart blir vi ensamma igen och natten kommer över oss, maken ska iväg på jobb så jag fasar lite för det.

Är trött då jag sovit väldigt dåligt inatt och det kändes som att W vaknade stup i kvarten och skulle äta och då vi använder amningsnapp så bökar det en massa när han flaxar omkring med armarna vilket han gör ofta när han är ivrig och vill äta.

Är också hungrig just nu då middagen blev väldigt sen, och ja jag har känt mig hungrig flera timmar nu i väntan på middagen.

Det är väl en sån dag idag lite klagodag. Även fast det gått ok på dagen, med promenad och fick duscha o allt.

Wish me luck inatt… hoppas amningen är tillräcklig för honom så han blir nöjd.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s