Frihet

Ännu en dag förbi ännu en helg, och snart är vår lilla sparv hela 6 veckor gammal. Det sker en hel del med William och hans utveckling han börjar verkligen bli en bebis som är med och börjar visa lite personlighet. Skönt att det går framåt!

Mormor och morfar var på besök och mamma sa att hon såg en jätte skillnad på bara denna vecka som han har förändrats. Mamma och pappa försöker hälsa på en gång i veckan minst samma med farmor (farfar hinner inte lika mkt men varannan ialf). Det är väldigt viktigt för oss att William får en fin relation med både mina och makens föräldrar så vi försöker verkligen se till att prioritera hans tid med dom.

Han trivs i deras närvaro, men har väl ännu ingen aning vilka dom är haha 🙂 Men det är mysigt att se hur pass mycket både mor & far-föräldrarna bryr sig om lill grodan och älskar honom.

[pe2-image src=”http://lh6.ggpht.com/-IJcrLNgsgzM/USgDLqqf1kI/AAAAAAAADWo/6pc3eUpvpm4/s144/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5847927615106569794″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

 Idag slog vi också slag  i saken och köpte en sjal. Jag har ju funderat på det ett tag då vi har en väldigt närhetskrävande liten som aldrig sover någonstans än i famnen på mamma eller pappa. Helst mamma, nära tutte, och då har jag suttit fast med båda händerna upptagna och gungande sida från sida för att söva ner honom. Så idag köpte vi en sele från Babylonia på barnens hus när vi ändå skulle dit en sväng för att byta en present vi hade fått som inte var hel.

Väl hemma försökte jag mig på att knyta den och det gick bra, lillen hade just ätit och jag fick ner honom i den, 2 min skrik och han somnade. Magiskt! Men det bästa av allt mina händer är fria!! Sitter just nu och skriver detta inlägg med en liten hängandes runt min hals! Se bild nedan togs precis. Jag är väldigt nöjd så här långt och då har jag alltså sövt ner honom i den 3 ggr hittills. En napp, och så är han sovandes bumps. Hoppas det håller i sig. Då kanske jag äntligen kan få något gjort hemma medan han sover!

Nä ska nog ta och bädda fram sängen snart, borsta tänderna, och göra mig redo för sängen snart. Lyx att få göra det utan skrik!

[pe2-image src=”http://lh6.ggpht.com/-2ycLtVRyN7g/USgDONsxSCI/AAAAAAAADWw/hROcJS-kq1Y/s144/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5847927658871080994″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Annonser

6 reaktioner på ”Frihet

 1. Jag gillar verkligen sjalen den går ju att knyta på alla möjliga sätt. Va gäller sele så har vi en ergonomisk, Manduca heter den, men W har inte riktigt velat sitta i den ännu, han blir grinig och kommer inte till ro. Men jag tänkte vi får använda den lite senare när han blivit lite äldre och är med lite. Den kan man ha både fram på magen och bak på ryggen och är ergonomisk. 🙂 Men nu hemma är sjalen bäst känner jag den är mjuk och han sover gott i den 🙂 Han är ju en sån liten som inte sover om han inte är i famnen eller ligger bredvid mig, så sjalen är perfekt han somnar och jag kan gå runt och ha händerna fria. 🙂

  Gilla

 2. Så mysigt det ser ut! Han är så fin er lille W 🙂 Jag har en Babybjörn bärsele men den är värdelös, får såå ont i axlarna.. Så har tänkt köpa en ny ergonomisk sele eller en sjal. Tycker du att sjalen ger bra stöd för rygg & axlar? Behöver något som lägger tyngden på höfterna istället.

  Gilla

 3. Så mysigt det ser ut! Han är så fin er lille W 🙂 Jag har en Babybjörn bärsele men den är värdelös, får såå ont i axlarna.. Så har tänkt köpa en ny ergonomisk sele eller en sjal. Tycker du att sjalen ger bra stöd för rygg & axlar? Behöver något som lägger tyngden på höfterna istället.

  Gilla

  1. Jag gillar verkligen sjalen den går ju att knyta på alla möjliga sätt. Va gäller sele så har vi en ergonomisk, Manduca heter den, men W har inte riktigt velat sitta i den ännu, han blir grinig och kommer inte till ro. Men jag tänkte vi får använda den lite senare när han blivit lite äldre och är med lite. Den kan man ha både fram på magen och bak på ryggen och är ergonomisk. 🙂 Men nu hemma är sjalen bäst känner jag den är mjuk och han sover gott i den 🙂 Han är ju en sån liten som inte sover om han inte är i famnen eller ligger bredvid mig, så sjalen är perfekt han somnar och jag kan gå runt och ha händerna fria. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s