Suris

Har en sur bebis här hemma. Utvecklingsfas på gång igen misstänker jag. Tur min man är hemma imorgon med, och jobbar natt på torsdag så det finns hjälp och avlastning hemma. Jaha, annars är det inte så mycket som händer. Promenad idag, hämtat ut paket och vi har ringt försäkringskassan. Pengar på väg så det ordnar sig denna månad trots allt. Var lite oroliga att dom skulle glömma betala ut dom 10 dagarna till min man som dom ska stå för efter hans födsel. Är så typiskt att det krånglar på något sätt när man har kontakt med försäkringskassan…Förstår inte varför det ska va så svårt…Måste förresten ta och planera 3 mån fram med föräldrapenningen. Lika bra och lämna in det i tid så det inte blir nån knas i april man vet aldrig hur långt före man måste anmäla för att få ersättningen i tid.

Imorgon är det dags för egentid igen första gången på flera veckor. Ska iväg en timma och fixa naglarna. Sen är det planer att åka och hälsa på hans farmor senare på dagen. På torsdag är det dags för besök på BVC igen, som jag är nyfiken på hans viktuppgång sen sist vi var där för lite över 2 veckor sedan! Han känns så mycket tyngre och kläderna börjar bli små, 56or funkar ännu men börjar bli lite på gränsen, så måste ta och beställa lite nya kläder till lillen som växer så det knakar. Rätt vad det är kommer han inte in i dom kläder vi har haha 🙂

 

 

Annonser

10 reaktioner på ”Suris

 1. Konstigt vad olika det är. Aldrig haft problem m fk. Lämnade in ansökan för februari nu i helgen (glömde!). Får pengarna imorn. Brukar lämna månad för månad för ibland behöver vi inte lika mkt pengar för att gå runt o sparar hellre dagarna isf. Kan absolut inte klaga på dem 🙂

  Är det nåt speciellt ni behöver i klädväg? Börjar bli fullt i källaren o tänkte rensa lite i helgen (måste byta strlk i garderoben o igenom massa som bara ligger i påsar) 🙂 kan nog inte spara allt hur mkt jag (Rolle) än vill!

  Gilla

 2. Konstigt vad olika det är. Aldrig haft problem m fk. Lämnade in ansökan för februari nu i helgen (glömde!). Får pengarna imorn. Brukar lämna månad för månad för ibland behöver vi inte lika mkt pengar för att gå runt o sparar hellre dagarna isf. Kan absolut inte klaga på dem 🙂

  Är det nåt speciellt ni behöver i klädväg? Börjar bli fullt i källaren o tänkte rensa lite i helgen (måste byta strlk i garderoben o igenom massa som bara ligger i påsar) 🙂 kan nog inte spara allt hur mkt jag (Rolle) än vill!

  Gilla

 3. Skönt med lite egentid idag, passa på att njut 🙂 Jag ska också ha lite idag, fast för mig blir det att handla mat, duger det med 😉

  Vad de växer de små! Känns som jag får lägga undan kläder varje vecka här hemma. Ska bli spännande att höra sen vad er lille väger 🙂

  Gilla

 4. Skönt med lite egentid idag, passa på att njut 🙂 Jag ska också ha lite idag, fast för mig blir det att handla mat, duger det med 😉

  Vad de växer de små! Känns som jag får lägga undan kläder varje vecka här hemma. Ska bli spännande att höra sen vad er lille väger 🙂

  Gilla

 5. Jag har heller aldrig haft några problem med FK när det gäller föräldrarpenningen.
  Ett tips som jag gjorde nu sist, jag la in för 1 år i förväg så slapp jag tänka på att ansöka varje månad. Jag visst innan hur många dagar jag ville ta i veckan under hela första året.

  Gilla

 6. Jag har heller aldrig haft några problem med FK när det gäller föräldrarpenningen.
  Ett tips som jag gjorde nu sist, jag la in för 1 år i förväg så slapp jag tänka på att ansöka varje månad. Jag visst innan hur många dagar jag ville ta i veckan under hela första året.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s